"Mercedesom" udario o ogradni zid kuće kod Bujanovca: Dvojica zadobila teške povrede

 
 ≫ 
  • 1

Vozač (51) iz okoline Bujanovca je izgubio kontrolu nad automobilom i skrenuo sa kolovoza

Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodikoja se dogodila u sredu rano ujutro, oko 4:30 sati, u selu Lučane, kod Bujanovca.

Upravljajući putničkim vozilom "mercedes" nemačkih registarskih oznaka iz pravca Bujanovca, vozač (51) iz okoline Bujanovca je izgubio kontrolu nad automobilom i skrenuo sa kolovoza.

Vozilo je udarilo u ogradni zid jedne porodične kuće. Tom prilikom, vozač je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je prebačen u Zdravstveni centar Vranje, a zatim i u Klinički centar u Nišu.

Teške povrede je zadobio i putnik u "mercedesu" kojem je medicinska pomoć ukazana u ZC Vranje. Pripadnici saobraćajne policije su izvršili uviđaj na licu mesta i sačinili izveštaj, o kojem treba da se izjasni nadležno tužilaštvo.

Doktor Ljubiša Stojiljković, načelnik Prijemno trijažnog odeljenja Zdravstvenog centra u Vranju, kaže da pacijent koji je transportovan za Niš ima teške telene povrede, prelome i unutrašnja krvarenja.

Drugi pacijent, koji je povređen, zbrinut je na odeljenju Hirurgije ZC Vranje.

Video: Težak udes kod Kalenić pijace: Sudar autobusa GSP-a i kamiona Gradske čistoće, ima povređenih!

(S. Tasić)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA