Pravo proleće: Skinite zimske jakne, danas u Srbiji do čak 17 stepeni!

 
 ≫ 
  • 1

Veoma toplo nastavlja se i do utorka, a do ponedeljka suvo i uglavnom pretežno sunčano

Početak Nove godine u Srbiji mogao bi se pre nazvati početkom proleća. Bar ako je suditi po temperaturama. I danas se u Srbiji očekuje natprosečno toplo vreme sa maksimalnih 17 stepeni. 

Biće suvo s temperaturom znatno iznad proseka za ovo doba godine, jer će ka našem regionu nastaviti da struji veoma topao vazduh sa jugozapada. Ujutru i prepodne mestimično će biti magle, a tokom dana se očekuje malo i umereno oblačno vreme. Najniža temperatura kretaće se od dva do 10 stepeni, najviša dnevna od 12 do 17 stepeni.

Vetar će biti slab promenljiv, posle podne u skretanju na slab i umeren južni i jugoistočni.

Veoma toplo nastavlja se i do utorka, a do ponedeljka suvo i uglavnom pretežno sunčano. Kako meteorolozi najavljuju, tek nam u sredu sledi jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, na planinama sa snegom, a uz dalji osetniji pad tempetrature kiša će i u nižim predelima preći u sneg.

Za Bozić se očekuje prestanak padavina i prema trenutnim prognozama suvo, ali i hladno i sa temperaturama u skladu sa zimom.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA