U potragu za Jovanom, osim policije, uključeni i meštani Zlatibora: Češlja se i iznad Ribničkog jezera

 
 ≫ 
  • 0

Pretraga terena se vrši na više lokacija na Zlatiboru

Nestala Jovana Marjanović Foto: Instagram/_zoreina

Potraga za Jovanom Marjanović, nestaloj u sredu na Zlatiboru, i dalje je u toku.  U potragu su, pored policije, uključeni i gotovo svi meštani koji za sada bezuspešno pokušavaju da lociraju Jovanu, navodi Informer.

Pretraga terena se vrši na više lokacija na Zlatiboru. Potraga traje i iznad Ribničkog jezera, u pravcu prema Torniku.

Pretrage su rađene na terenu kod ranča El Paso, selu Draglica i na terenima iznad Tić polja.

U potragu je uključen i veliki broj vatrogasaca.

I četvrtog dana nestanka, Jovane nema. Njen nestanak je prijavljen policiji, koja je pokrenula istragu, a raspisana je i poternica.

Od kako je izašla iz kuće, telefon je nedostupan.

Telefon je, prema rečima Jovanine ćerke Ljiljane, juče lociran u cevima za vodovod preko puta pumpe na izlazu iz Zlatibora.

- U cevima ga je pronašao radnik i uključio ga, pa ga je policija tako locirala. Ipak, od Jovane i dalje nema ni traga ni glasa - rekla je njena ćerka Telegraf.

Mesto gde je pronađen telefon, nije blizu mesta gde je ona stanovala. već na drugom kraju, udaljenom oko sedam kilometara od zgrade gde je stanovala.

Ona nije ranije na sličan način odlazila od kuće, kako tvrdi porodica.

Jovana je, u trenutku kada je izašla iz kuće, na sebi imala monton kamel boje dužine iznad kolena, pamučnu crnu trenerku, krem krznene čizme i manju crnu torbu preko ramena. Prema rečima njene ćerke, Jovana ima veoma gustu plavu kosu, dužine malo ispod ramena.

Jovana je, prema rečima njene ćerke, poslednjih meseci živela na relaciji Niš – Zlatibor. Na planinu na Zapadu Srbije došla je kao vlasnica građevinske firme koja je kao podizvođač izvodila građevinske objekte na jednoj zgradi. Sa svojim partnerom na Zlatiboru je iznajmila stan u Ulici Save Stanojčića u naselju Karaula, rekla je ćerka za Blic. Jovana je u sredu uveče svom partneru rekla da ide da se prošeta, kao što je i ranije imala običaj, i otada niko ne zna šta je sa njom, navela je njena ćerka. Ćerka nestale Nišlijke objašnjava da njena majka nikada ne bi naudila sebi, ali da je u poslednje vreme imala privatne probleme o kojima je obaveštena policija, preneo je Blic.

Užička policija potvrdila je za Telegraf.rs da je nestanak Jovane Marjanović prijavljen 23. decembra i da policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na brojeve telefona 060/5576764, 064/8919312 i 062/1540424.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića i Erdogana u Palati Srbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA