Preminula 61 osoba u Srbiji od korone: Zaraženo 6.726, na respiratoru 279

 
 ≫ 
  • 53

Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji

Korona virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 6.726 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminuo 61 pacijent.

Testirano je 24.149 osoba.

Na respiratoru je 279 pacijenata.

Broj hospitalizovanih osoba je 6.770.

Kretanje broja obolelih od korona virusa, zuti grafikon Ilustracija: Nikola Jovanović

Ukupno je preminulo 10.139.

Ukupan broj registrovanih slučajeva je 1.162.482.

Broj testiranih osoba je 6.381.373.

Procenat smrtnosti je 0,87%.

Video: U Tiršovoj dve bebe zaražene kovidom vitalno ugrožene

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    3. novembar 2021 | 15:36

    Danas je u mom komsiluku sahranjena zena,umrla od corone....a primila dve doze vakcine....nije propaganda,nit' sirim dezinformacije...jer i ja sam primila dve doze,sto znaci i da ih nisam primila,svodi mi se na isto.

  • Душан

    3. novembar 2021 | 17:36

    Морате разумети, много је ту нелогичности и контрадикторних изјава за две године. Наравно да већина људи тражи одговоре на многа питања. Нпр. Зашто се застрашују људи две године, страх слаби имунитет? Зашто само прималац да преузима одговорност, потписом? Да ли су ПЦР тестови сада за Ковид, Делту, Ламбду или Му сој? Зашто се не раде обдукције? Како је пандемија била побеђена током избора 2020 године у Србији? Где је нестао вирус летос кад је све радило пуно радно време? Зашто тако агресивна медијска кампања? Где је набољи микроскоп у Србији и шта он показује? Зашто сегрегација друштва, форсирање бар-код пропусница, какве оне имају везе са медицином? Колико је у болницама вацинисаних а колико невакцинисаних? Како у многим земљама нема вируса? Зашто агресивна медијска реклама за експерименталне - први пут мРНК вакцине? Зашто се паничи у медијима кад је 99,99% шанса да се прележи? Где је нестао сезонски грип? Итд. итд. Питања је много а одговора нема и наравно да људи остају опрезни на вести којима су бомбардовани.

  • Србија, Република Српска и Косово и Метохија

    3. novembar 2021 | 15:28

    БЛАГОДАРНА МОЛИТВА Благодаримо Ти Господе на свему што нам у животу пружаш. Благодаримо Ти на тешким тренутцима живота, када си нас у наручју свом носио и у вери утврдио, да не губимо наду у Твоју очинску љубав. Благодаримо Ти Боже и на лепим тренутцима живота у којима си нас благословио да осетимо радост Твојег милог лица. Благодаримо ти Господе што нас крепиш и у току ноћног одмора, како би смо трезвено служили Теби у току дневних обавеза. Радости моја и Боже мој, благодаримо Ти због свега што нам очински у животу пружаш. Нека си благословен Боже отаца наших у све дане живота, молитвама Пресвете Богородице, светих анђела небеских и свих светих који Те на небесима прослављају у све векове векова. Амин.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA