Spremite se, stiže vetar orkanske jačine: Temperatura u Srbiji danas do 23 stepena

 
 ≫ 
  • 0

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, vetrovito i svežije. Ujutru kratkotrajna kiša, zatim veći deo dana suvo, pa uveče i u toku noći ponovo kiša

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, povremeno s kišom, koja će u toku dana biti cešća na severozapadu, zapadu i jugozapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području jak i olujni južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima orkanske jačine, preko 28 meatra u sekundi. Najniža temperatura kretaće se od pet do 15, a najviša dnevna od 17 do 23 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, vetrovito i svežije. Ujutru kratkotrajna kiša, zatim veći deo dana suvo, pa uveče i u toku noći ponovo kiša.

vremenska prognoza Printscreen: RHMZ

 Duvaće jak i olujni jugoistočni vetar. Najniža temperatura kretaće se oko 14. podeoka, a najviša će biti oko 19 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 13. oktobra biće pretežno oblačno, hladno i kišovito. U košavskom području do petka. 8. oktobra, jak i olujni istočni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i sa udarima orkanske jačine, a zatim u slabljenju. Maksimalna temperatura u većini mesta biće od 12 do 15 stepeni.

Video: Palo drvo na auto na Košutnjaku

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA