≫ 

Tela pronađena u Moravcu? Policija i dalje u ataru Tešica gde je nađen spaljeni automobil Đokića

Tela su navodno pronađena na nekoliko kilometara od mesta gde je jutros pronađen spaljeni automobil

  • 31
Nestala porodica Đokić policija uviđaj tela Moravac Foto: D.K.

Policija je danas, nekoliko sati nakon što je pronašla zapaljeni automobil u selu Tešica u blizini Aleksinca, pronašla beživotna tela, kako se veruje, članova porodice Đokić koji su nestali u nedelju.

Policija je zatvorila i područje kod Moravca, i nikom nije dozvoljeno da priđe području na kojem se tela navodno nalaze. Podsetimo, Đokići su poslednji put i viđeni u Moravcu, jer su odatle krenuli u svoj dom u Aleksincu.

Ekipe forenzičara i pripadnika UKP i dalje se nalaze u području Tešice, gde od ranih jutarnjih sati ispituju ostatke spaljeng vozila "VW passat", koji je najverovatnije porodica koristila.

Podsetimo, nestanak Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), prijavljen je 28. septembra, a policija je u sredu krenula u intenzivnu potragu za njima.

Jutros je pronađen automobil, a nekoliko sati potom stigla je i informacija da su pronađena beživotna tela u okolini Aleksinca, ali nije potvrđeno da su u pitanju nestali članovi porodice Đokić.

Goran, Gordana i Lidija su poslednji put viđeni u nedelju kada su krenuli iz kuće Goranove majke u selu Moravac u pravcu Aleksinca.

Oni se te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili drugim putem. Poslednji put je kamera uočila njihov automobil baš u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije.

U tih 120 minuta se ne zna šta se dogodilo. Navodno su prvo išli asfaltnim putem, prešli su na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva, ili je vozilo stajalo. Kamere nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo.

Video: Policija pronašla auto nestale porodice Đokić u Tešici: Vozilo je spaljeno na nepristupačnom terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    2. oktobar 2021 | 15:19

    SAMO SMRTNA KAZNA VESANJEM SPASAVA SRBIJU !!!!! OVO JE MNOGO !!!

  • Sasa91

    2. oktobar 2021 | 14:53

    Ovako nesto prije par godina mogao si cuti samo da se desava na zapadu i u Americi.

  • мики 011

    2. oktobar 2021 | 14:59

    Čim je auto spaljen,a oni nadjeni na drugom mestu…..znači da su ubijeni!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA