Divote iz Stopanje: Vrte se prasići i jagnjići na ražnju, jedna lepotica golim rukama komada pečenje
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ivica
Ljudi moji moram vam nešto reći iz Zagreba sam,a već41 g.živim u Beogradu,žena mi iz Šumadije.Kao mladi zet odemo u selo i bila žetva pšenice.Znate kako je u selu svako svakom pomaže,ja nosio džakove žita,kako koju njivu kombajn završi domaćini iznose pečenje praseće kao duša ja doručkovao i ručao jedno 10 puta taj dan.Narod u selu kaže dobar onaj zet Prodanov,ali brate ima apetit i od tada volim praseće pečenje.Pozdrav za Stopanju.
DDDDD
Pa se pitaju odkud im kolesterol, secer,i puno drugih bolescura.Muka me hvata kad pomislim na ta brda od mesa. Najgore meso jedemo. Da je piletina,teletina, riba. Svinje zderu i mrztve pacove i miseve🤢🤢
Hana
Ma samo daj narodu rostilj da zdere, a sve ostalo nije bitno.