Žabac navodno napadnut u kafani, ima povrede na glavi: "Pasulj bio hladan i nije bilo kolenice"

 
  • 7

Čitav problem navodno je nastao kada je konobarica rekla da nije platio 450 dinara za pasulj

Nebojsa Tubic, Zabac Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Nebojša Tubić Žabac, poznat po čestom kršenju zakona, pretučen je na Klisi u Novom Sadu. Incident se dogodio za vikend. Događaj nije prijavljen policiji, niti je Žabac posetio Klinički centar zbog zadobijenih povreda. Kako je rekao, bilo je malo "čarki".

- Sve je u redu, nesporazum. Serviran je 'ladan pasulj, nije bio vruć i nije bilo kolenice u njemu. Bilo je malo čarke, ali to je normalno, nije zgorega, nekada i namerno isprovociram da vidim koliko mogu da izdržim - rekao je Tubić za 021.rs.

Ovo kratka izjava se razlikuje u odnosu na nešto dužu izjavu koju je dao drugim medijima, a u kojoj kaže kako je ostao dužan neke pare, ali da je čitav problem nastao kada je konobarica rekla da nije platio 450 dinara za pasulj. Tada je, kaže, shvatio da je sve namešteno. Prema njegovim rečima, bio je izvađen pištolj.

Tubić je zadobio povrede glave i ruke. Nije prvi put da je on meta napada. Teško je ranjen 2012. godine u pucnjavi na Grbavici, kada je bio i u životnoj opasnosti. I 2018. godine dospeo je u medije jer je pretučen ispred hotela "Park", da je zadobio lakše povrede.

Krajem prošle godine Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv šezdesettrogodišnjeg Tubića zbog više krivičnih dela na štetu Spasoja Milićevića, koji je nastradao 2017. godine. Tubić se tereti za dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom.

Gostujući u jednoj emisiji rekao je: "Obično kad mene nema ja sam u Hitnoj pomoć, u zatvoru ili u policiji". Javno je pričao o svom odnosu sa ljudima iz srpskom kriminala, pa i o poznanstvu sa narko bosom Darkom Šarićem.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    16. avgust 2021 | 16:25

    Шарлатан као и Кристијан Голубовић.

  • Aha

    16. avgust 2021 | 16:05

    Jel' on neki naučnik, kada mu posvećujete toliko pažnje. Budalaština!

  • MILE

    16. avgust 2021 | 17:27

    .ebo ga pasulj, teska hrana, bolje neka corbica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA