Sunce i danas nastavlja da prži: U Srbiji sunčano i veoma toplo, temperatura i do 37 stepeni

 
 ≫ 
  • 0

U Beogradu sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren severozapadni i severni vetar. Jutarnja temperatura biće od 18 do 22, najviša dnevna 33 stepena

Sunčano vreme, topao dan, vrućina Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

U južnim i istočnim krajevima Srbije danas i sutra zadržaće se veoma toplo vreme, sa temperaturom od 35 do 37 stepeni.

U većini krajeva danas pretežno sunčano, na jugu i istoku veoma toplo. Posle podne u planinskim predelima uz promenljivu oblačnost ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 22, a najviša od 31 do 37 stepen, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Prognoza vremena Printskrin: RHMZ

U Beogradu sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren severozapadni i severni vetar. Jutarnja temperatura biće od 18 do 22, najviša dnevna 33 stepena.

Do 16. avgusta će u većini mesta biti pretežno sunčano i suvo. U prvoj polovini nedelje uglavnom u planinskim predelima, uz promenljivu oblačnost, ponegde kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom.

Temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti - od 30 do 34 stepena, samo još u utorak na jugu i istoku veoma toplo, sa temperaturom od oko 36 stepeni.

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA