Gužva na auto-putu Miloš Veliki i obilaznici oko Čačka: Formiraju se dugačke kolone vozila

 
 
 ≫ 
  • 8

Slična situacija je zabeležena i prošlog petka

U poslepodnevnim satima na naplatnoj rampi u Preljini na auto-putu Miloš Veliki je pojačan intenzitet saobraćaja. A vozila u koloni čekaju od deset minuta do pola sata.

Slična situacija je zabeležena i prošlog petka, kada je samo u toku tog dana putarinu platilo 9.000 automobila, što je veliki broj ako se ima u vidu da je tokom vaskršnjih gužvi za dva dana kroz naplatnu rampu prošlo 13.000 vozila, piše RINA.

- Čekamo oko petnaest minuta, vozimo polako i prilagođavamo se. Ovo nije ništa strašno ako se uzme u obzir da smo u maju čekali tri sata u koloni - rekao je Đorđe Kostić iz Beograda.

Povremeni zastoj primetan je i na obilaznici oko Čačka, koja je takođe jako kritična tačka kad su u pitanju saobraćajne gužve.

(Telegraf.rs)

Video: Helikopter EUROR-a iznad Jablanice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramota

    9. jul 2021 | 19:05

    Odeš na auto-put da bi skratio vreme putovanja i onda čekaš par sati na izlazu da ti naplate i da ideš dalje. Umesto sat, provedeš dva ili tri... umesto uštede košta te na kraju 3x više. Zemlja Srbija...

  • 1234

    9. jul 2021 | 19:04

    Putovati na more u sadasnjem kriticnom vremenu je cist idiotizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA