Povređeno dete u vrtiću u Nišu: Vaspitačica devojčici (5) slučajno priklještila ruku vratima

 
 ≫ 
  • 9

Prilikom zatvaranja vrata detetu je priklještila prst leve ruke

Priklještena ruka u vratima Foto: Shutterstock

U niškom vrtiću "Naše sunašce" došlo je do nezgode u kojoj je povređena petogodišnja devojčica.

Do nezgode je došlo kada je vaspitačica zatvarala vrata, a dete je stavilo šaku između futera i vrata, pa su joj prsti nagnječeni, piše "Kurir".

Zaposleni u vrtiću odmah su reagovali i odveli je lekaru, gde je konstatovano nagnječenje tri prsta, ali, na sreću, bez preloma.

- Devojčica rođena 2016. godine primljena je juče na kliniku sa povredom mekih tkiva tri prsta leve šake. Zbrinuta je hirurški, nema preloma, a ubro je otpuštena kući - kažu iz medicinske ustanove.

Policija je izašla na teren i istražila incident u vrtiću i na klinici.

- Policija je dobila prijavu po službenoj dužnosti o ovoj nezgodi, ali nije bilo nikakvog postupanja, privođenja i slično jer nije bilo krivičnog dela - saopštili su iz policije

Prema nezvaničnim saznanjima, utvrđeno je da devojčici nije namerno preklještena ručica nego je do toga doveo trenutak nepažnje.

- Pored velike pažnje koju posvećujemo deci, ta se nezgoda dogodila i srećom bez preloma nekog prstića. Dete je dobro, na vezi smo sa ocem devojčice - kažu iz vrtića "Naše sunašce".

Video: Dete nije htelo da spava vaspitačica joj sela na glavu: Snimak monstruoznog smirivanja u vrtiću

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    29. maj 2021 | 09:39

    Izuzetno tezak I odgovoran posao, daj Boze da devojcica bude dobro

  • 1972.

    29. maj 2021 | 10:30

    Od ovoga sad ce biti svašta,tuzbe suspenzije i bog te pita sta sve.Kad sam bila ja dete ja se samo secam da su mi roditelji ,tetka a boga mi i ja sama sebi bar par puta zatvorila vrata automobila po prstima I vidi cuda ziva zdrava

  • Веса

    29. maj 2021 | 11:16

    Има ли неко да му родитељи, брат, сестра, друг... није случајно прикљештио прст вратима? Немојте правити драму где је нема. То су убичајене ствари, даће Бог, прстић ћ бити добро.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA