Ja licno pecem rakiju od 42 stepena jer se kod nas u Republici Srpskoj mezi uz rakiju dok je u Srbiji 50 stepeni, popijes jednu i razguli preko praga jer ce te druga oboriti a meze nema na vidiku.
To prvo što poteče kad se rakija prepecava se ne baca. To je takozvani prvenac i čuva se kao lek protiv bubuljica i bilo kakve ospe, ranice i td. Ne sme se piti jer je mnogo jako.
E jeste i to kroz šajkaču staru 2 ili više godina pod uslovom da se vlasnik nije kupao. Zbog šmeka. A najbolje je kroz srpske gaće al neoprane to je tek FULL.
Joco promil
Ja licno pecem rakiju od 42 stepena jer se kod nas u Republici Srpskoj mezi uz rakiju dok je u Srbiji 50 stepeni, popijes jednu i razguli preko praga jer ce te druga oboriti a meze nema na vidiku.
Podelite komentar
Jeremija sa Javora
@dg,hvala na stručnom objašnjenju, ja imam samo četiri razreda osnovne škole.
Podelite komentar
Jeremija sa Javora
To prvo što poteče kad se rakija prepecava se ne baca. To je takozvani prvenac i čuva se kao lek protiv bubuljica i bilo kakve ospe, ranice i td. Ne sme se piti jer je mnogo jako.
Podelite komentar
dg
@Jeremija sa Javora
Ne smije se piti jer sadrzi metanol a ne zbog jačine.
Podelite komentar
Nesrbin
Koristim samo Nesrpske rakije,mnogo su ukusnije jer su bez politike i vere.
Podelite komentar
i tako
gluposti
Podelite komentar
hnhh
fuj
Podelite komentar
Fuuuj
@hnhh
Šta sve jede svinja a meso je ukusno.
Podelite komentar
bb
E jeste i to kroz šajkaču staru 2 ili više godina pod uslovom da se vlasnik nije kupao. Zbog šmeka. A najbolje je kroz srpske gaće al neoprane to je tek FULL.
Podelite komentar
Vuk
Ne pričajte gluposti, rakija ako je bila bistra, ne može se sama zamutiti, NE MOŽE!!!
Podelite komentar
Lupus
@Vuk
Ako je dodat šećer hoće,šećeruša.
Podelite komentar
Zeljko
@Vuk
Svaka će se zamutiti i to ti je proces starenja i odlezavanja rakije.
Podelite komentar
MIKI
I DA NIJE PRANA 5 GOD😂😂😂😂
Podelite komentar