Konačno otkrivena tajna srpske rakije: Da bi bila čista kao suza u Šumadiji je cede kroz šajkaču

 

Komentari

  • Joco promil

    18. mart 2021 | 20:36

    Ja licno pecem rakiju od 42 stepena jer se kod nas u Republici Srpskoj mezi uz rakiju dok je u Srbiji 50 stepeni, popijes jednu i razguli preko praga jer ce te druga oboriti a meze nema na vidiku.

  • Jeremija sa Javora

    18. mart 2021 | 20:09

    @dg,hvala na stručnom objašnjenju, ja imam samo četiri razreda osnovne škole.

  • Jeremija sa Javora

    18. mart 2021 | 19:16

    To prvo što poteče kad se rakija prepecava se ne baca. To je takozvani prvenac i čuva se kao lek protiv bubuljica i bilo kakve ospe, ranice i td. Ne sme se piti jer je mnogo jako.

    • 18. mart 2021 | 19:36

      dg

      @Jeremija sa Javora

      Ne smije se piti jer sadrzi metanol a ne zbog jačine.

  • Nesrbin

    18. mart 2021 | 18:36

    Koristim samo Nesrpske rakije,mnogo su ukusnije jer su bez politike i vere.

  • i tako

    18. mart 2021 | 18:31

    gluposti

  • hnhh

    18. mart 2021 | 18:27

    fuj

  • bb

    18. mart 2021 | 18:21

    E jeste i to kroz šajkaču staru 2 ili više godina pod uslovom da se vlasnik nije kupao. Zbog šmeka. A najbolje je kroz srpske gaće al neoprane to je tek FULL.

  • Vuk

    18. mart 2021 | 18:18

    Ne pričajte gluposti, rakija ako je bila bistra, ne može se sama zamutiti, NE MOŽE!!!

    • 18. mart 2021 | 18:30

      Lupus

      @Vuk

      Ako je dodat šećer hoće,šećeruša.

    • 15. oktobar 2021 | 21:08

      Zeljko

      @Vuk

      Svaka će se zamutiti i to ti je proces starenja i odlezavanja rakije.

  • MIKI

    18. mart 2021 | 18:17

    I DA NIJE PRANA 5 GOD😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA