Konačno otkrivena tajna srpske rakije: Da bi bila čista kao suza u Šumadiji je cede kroz šajkaču

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika bb
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Joco promil

    18. mart 2021 | 20:36

    Ja licno pecem rakiju od 42 stepena jer se kod nas u Republici Srpskoj mezi uz rakiju dok je u Srbiji 50 stepeni, popijes jednu i razguli preko praga jer ce te druga oboriti a meze nema na vidiku.

  • Jeremija sa Javora

    18. mart 2021 | 20:09

    @dg,hvala na stručnom objašnjenju, ja imam samo četiri razreda osnovne škole.

  • Jeremija sa Javora

    18. mart 2021 | 19:16

    To prvo što poteče kad se rakija prepecava se ne baca. To je takozvani prvenac i čuva se kao lek protiv bubuljica i bilo kakve ospe, ranice i td. Ne sme se piti jer je mnogo jako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA