Da li iste mere važe za vakcinisane i nevakcinisane? "Vakcinacija je građanska dužnost i obaveza"

 
 ≫ 
  • 13

"Apelujem na sve koji mogu da se vakcinišu"

Ada Mall, Ada Mol, Beograd, šoping centar Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Premijerka Srbije Ana Brnabić nakon sednice Kriznog štaba objasnila je da nema pravljenja razlike između vakcinisanih i nevakcinisanih, te da sve važe iste mere.

Ona je istakla da razlika u merama između vakcinisanih i nevakcinisanih ne može da se pravi "dok nismo sigurni da su se vakcinisali svi koji to žele".

- I dalje pokušavamo i tu da balansiramo, da ne pravimo razliku između vakcinisanih i nevakcinisanih, da ne diskriminišemo one koji nisu vakcinisani, jer nismo obezbedili da svi budu vakcinisani - rekla je Brnabić.

- Apelujem na sve koji mogu da se vakcinišu, jer time štitimo one koje nemogu da se vakcinišu. Zato mislim da je vakcinacija građanska dužnost i obaveza - zaključila je premijerka.

Video: Vučić: Vakcinisaću se u Žagubici kao primer ljudima da bi to trebalo da urade

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    16. mart 2021 | 10:06

    Kaze "Vakcinacija je građanska dužnost i obaveza". Isto koliko je i duznost i obaveza drzave da svom narodu obezbedi normalan zivot sto mu svakako ne obezbedjuje nego ga cedi kao limun na svakom koraku a ako nema da plati izbaci ga iz njegove kuce i otme mu sve sto ima. Ja sam radio preko youtuba godinama i zaradjivao crkavicu a sada niti smem da podignem moj tesko zaradjeni i skroman novac od youtuba jer me brnabicka i mali cekaju sa njihovim kako oni to nazivaju porez za radniek preko ineterneta i internet zaradu i to od 45% za 5 godina unazad i za tekuca primanja!!!!. Kada vi bahati politicari koji ste placeni 500 puta vise nego sto ja zaradim za godinu dana budete imali imalo obzira prema meni koji jedva sklapam kraj sa krajem a pritom radim posteno i nisam vam na socijali onda cu i ja imati obzira prema vama a ovako okacite sve to macku o rep. Onaj ko meni neda da zivim nezasluzuje ni 1% postovnja od mene.

  • Boža zemunac

    16. mart 2021 | 09:55

    Evo ja ti poklanjam svoju vakcinu velikodušno.

  • Sabahudin

    16. mart 2021 | 10:55

    Vakcinacija NIJE građanska dužnost i obaveza, PREDSEDNIČE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA