U poslednja 4 dana nikad više pregleda u Nišu, u Kliničkom centru pet pacijenata u kritičnom stanju

To su posledice okupljanja za sretenjske praznike, smatra direktor doma zdravlja Milorad Jerkan i izražava uverenje da će nove mere Kriznog štaba dati rezulate

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SaraNS

    13. mart 2021 | 20:07

    Ja ne znam da li je moj organizam jednostavno takav, ali meni obična prehlada nanese mnogo više poteškoća nego što mi je naneo kovid. Bila sam zaražena, pritom probleme sa plućima imam od malena, astmatičar sam, preležala tri puta teška zapaljenja pluća i jedva se živa izvukla... Ali, sa kovidom sam prošla kao da mi maltene ništa nije ni bilo. Bolelo me grlo tri dana, imala temperaturu jedan dan, bila malaksala jedan dan i nisam osećala miris i ukus četiri dana. Krvna slika mi je bila sa malo nižim vrednostima, a na plućima nisu uočene nikakve promene. To je bilo to. Četiri dana izuzetno blagih simptoma i ništa više, a napominjem da sam astmatičar i da sam oduvek imala osetljiva pluća i velike probleme sa njima. Iz toga što sam doživela sam stekla utisak da je cela priča o ovom virusu toliko naduvana da je to prevršilo svaku moguću meru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA