Srbi je danas rođendan, a nestao je pre 3 dana: "Ovo je prava misterija, kao da je u zemlju propao"

 
 
 ≫ 
  • 5

- Nije bio bolestan, ma u životu lek nije popio... Ovo je prava misterija, kao da je u zemlju propao - priča Srbin zet

Srba Veljković Srba Veljković / Foto: Privatna arhiva

- Srećan rođendan tata, ma gde god bio. Molim delite, možda ga je neko video negde, ime mu je Srba Veljković iz Pasi Poljane - ovu dirljivu poruku ostavila je na Fejsbuku Nišlijka Snežana Obradović, čijem se ocu izgubio svaki trag 5. februara. Nestanak je prijavljen policiji, za njim se intenzivno traga, ali zasad nema nikakvih tragova koji bi razrešili misteriju.

Snežanin suprug Vladimir kaže da je porodica očajna jer šezdesetdevetogodišnjak nije imao naviku da ode, a da se ne javi ukućanima.

- Uspeli smo da rekonstruišemo njegovo kretanje tog dana jer u vreme kada je nestao, nikoga nije bilo kod kuće. On je tog 5. februara ujutro otišao do bašte prema Bubanj selu, da vadi kupus. U povratku je svratio u prodavnicu, prema svedočenju prodavca bilo je oko 10 sati ujutro kada je kupio hleb. Doneo ga je kući kao i lekove za suprugu, a zatim izašao - priča zet nestalog čoveka.

- Njegov školski drug nam je kazao da ga je oko 13 sati uočio kako ide prema gradu. Sreli su se kod kafane „Stara Planina“, ali suprotno običaju, nisu porazgovarali, rekao nam je da je Srba u prolazu samo nešto promrmljao. Navodno je oko četiri sata viđen kod seoskog groblja, ali to nije pouzdana informacija. Posle toga, od njega nema ni traga ni glasa - dodaje zet.

Ističe da mnogo brinu za Srbu jer, iako je izuzetno dobrog zdravlja, vremenske prilike nisu pogodne za boravak napolju.

- Nije bio bolestan, ma u životu lek nije popio... Ovo je prava misterija, kao da je u zemlju propao. Nemamo nikakvo objašnjenje, nema neprijatelje, ne verujemo da mu je neko naudio. Molimo svakog ko ima bilo kakve informacije o njemu da nam se javi na telefone 069/4220069, 069/4789860, 060/4260319, 061/6128340 ili Policijskoj upravi - rekao je Vladimir.

On je kazao i da je Srba u vreme nestanka na sebi imao crni džeper, crno braon pantalone, a na nogama popke - gumenjake.

Policija je potvrdila da je prijavu o nestanku primila 6. februara, te da se intenzivno radi na pronalasku nestalog čoveka.

Video: Učitelj iz Rume nestao je pre 6 dana, ovi snimci su jedini trag

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    8. februar 2021 | 16:02

    Tako i ti da ides da proteras kera sramota

  • Mixx

    8. februar 2021 | 15:48

    Otisao covek malo da protera kera sto se kaze,pq ce se vratiti.. Mozda je i pobegao iz kuce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA