Privode se kraju radovi na kovid bolnici u Kruševcu. Vučić: Biće završena za sedam dana

 
  • 84

Izgradnja bolnice u kasarni "Rasina" počela je 10. avgusta, vrednost radova iznosi oko dve milijarde dinara i raspolagaće sa 500 ležajava, uz intenzivnu negu

Kovid bolnica Krusevac, Aleksandar Vucic Aleksandar Vučić / Foto: Tanjug/INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV

Predsednik Aleksandar Vučić obajvio je danas da se privode kraju radovi na novoj kovid bolnici u Kruševcu, koja će biti završena za sedam dana.

Bolnicu u Kruševcu gradi kompanija "Termomont", koja je izgradila i bolnicu u Batajnici, a od koje je Vučić danas dobio simboličan poklon, što je objavio na svom instagram profilu "Budućnostsrbije".

Izgradnja bolnice u kasarni "Rasina" počela je 10. avgusta, vrednost radova iznosi oko dve milijarde dinara i raspolagaće sa 500 ležajava, uz intenzivnu negu.

Imaće 150 kreveta intenzivne nege i 350 za poluintenzivnu negu. Tu će se lečiti ne samo obleli od kovida iz Kruševca, već i iz Trstenika i drugih gradova u tom delu Srbije.

Prema rečima predsednika Srbije, koji je nedavno obišao radove na izgradnji, u bolnici će biti zaposleno 900 zdravstvenih radnika.

Video: Vučić večeras obilazi radove na kovid bolnici u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    10. decembar 2020 | 14:36

    Veoma lepe vesti, svaka cast!

  • sara

    10. decembar 2020 | 15:03

    svaka cast na ovakvom poduhvatu.

  • Persida

    10. decembar 2020 | 14:47

    Svaka nova covid bolnica zlata vredi. Koliko ce samo zivota biti spaseno u tim bolnicama. Nisam verovala da ce tako brzo biti izgradjena. Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA