Janković otkrio šta je traženo na sednici Kriznog štaba: Predlog je da ugostitelji rade do 18 časova
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Boža zemunac
Znači Korona radi od 18 časova. Ali niste rekli dokle ? Do 3, 4, 5, 6 .......
nenad s
"..Predlog je da ugostitelji rade do 18 časova.." - Predlog im je, kao i svi drugi od februara naovamo, izuzetno "smislen, koristan,.." - ali samo na prvi pogled. - A na drugi pogled, to znaci da gradjani treba da beze sa posla, predavanja i sl. da bi otisli u restoran, kafanu, kafic i sl. - Plus sto se tako direktno smanjuje i broj zaposlenih u ugostiteljskim objektima jer nema potrebe za 2. a negde i 3. smenom (kelnera, sankera, kuvara...).
zeljko
zatvorite sve kafane da se moja dusa smiri,da izlecim na srcu rane itd...