Lončar uputio apel građanima Srbije: Sledećih 10 dana ovo nemojte da radite

 
 ≫ 
  • 1

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar komentarisao je aktuielnu epidemiološku situaciju u Srbiji i poslao poruku svim našim građanima.

Zlatibor Lončar , Tomas Šib ambasador Nemačke u Srbiji Zlatibor Lončar / Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar gostovao je u večernjem dnevniku na RTS i poslao hitnu poruku svim građanima Srbije.

- Želim neizmerno da zahvalim svim medicinskim radnicima, osoblju, čistačicama i drugim zdravstvenim radnicima, ako i svim odgocžvornim osobama koje su se pridržavale i pridržavaju se mera. koji se i odgovornim koji se pridržavaju mera protiv korona virusa - istakao je ministar i dodao da mere koje su danas donesene:

- Nema potrebe da ulazimo u to da li su mere dobre, loše i slično. Nikada se nećemo složiti oko bilo koje mere, koja treba da se sprovede, tako je svuda u svetu - kaže Lončar koji je poslao hitnu poruku Srbima.

- Ako želite da pomognete ovim ljudima, zdravstvenim radnicima koji izgaraju, u narednih 10 nemojte da napravite nijedan konrakt koji nije neophodan, koristite telefone, video pozive. Bez kontakata, nosite masku u zatvorenom, perite ruke, pridržavajte se mera... Tako ćete pomoći zdravstvenim radnicima i svima koji se bore da sačuvaju žvote - istakao je ministar.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA