NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 12. oktobar 2020. godine

 
 
 ≫ 
  • 17

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji  za ponedeljak, 12. oktobar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    11. oktobar 2020 | 21:33

    Citam o stanju sa koronom i ne cudim se. Idem autobusom i Novom Sadu pola gradjana u autobusu ne nose maske,a i vozac. Na domovima zdravlja nalepljeni plakati kojim se obaveštavaju gradjani da ne moraju da nose maske. U potpisu je Sindikat MUP-a. Kafici puni, svadbe se odrzavaju. Niko se ne pridrzava preporuke da ne bude vise od 30 prisutnih. Gazda kaze "mogu ja progurati vise" spustaju se zavese da se ne vidi koliko ih je. Dokle cemo dozvoliti takvo ponasanje. Ako neko nece da brine o sebi nema pravo da druge ugrozava. A sta je tek sa zdravstvenim radnicima koji treba svi da pomru zbog neodgovornih. Pogresno je preporucivati , treba zabraniti i rigorozno kaznjavati. Ako ovako nastavimo svi cemo se porazboljevati, a nece imati ko da nas leci. Po meni, bolje je spreciti nego leciti. U to ime uvesti rigorozne mere i poslati kontrole na sve strane i kaznjavati takvim kaznama da im ne padne vise nikad napamet da ugrozavaju tudje zdravlje radi sopstvenih interesa.

  • Aca

    11. oktobar 2020 | 21:49

    Kazne ko ne nosi maske videcete svi ce nositi!

  • Aca

    11. oktobar 2020 | 21:50

    Putin nikad ne bi sa Klintonom ni oko cega radio neko zeli srbe protiv Putina da okrene da znaju nikad srbi brata ne ostavljaju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA