Korona sve aktivnija u Rasinskom okrugu: U protekla 24 sata registrovano 15 novoobolelih

 
 
  • 1

Od posledica korona virusa do sada su preminule 53 osobe u Rasinskom okrugu

korona virus, koronavirus, bolnica, lekar Foto: Tanjug/AP

Korona virus je sve aktivniji i na području Rasinskog okruga, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje, od 94 uzorka, koja su u protekla 24 sata poslata na analizu, pozitivno je bilo 15.

U Kruševcu je pozitivno devet, u Trsteniku pet i jedan u Brusu. Među novoobolelima je jedan profesor iz Trstenika i učenik iz Kruševca, što je od početka školske godine peti učenik u Rasinskom okrugu koji je pozitivan na korona virus, prenosi RTS.

Kovid-19 na području Rasinskog okruga od početka pandemije potvrđen je kod 1.527 osoba, 1.429 vodi se kao izlečeno, preminulih je 53, a na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu trenutno se leči jedan pacijent.

(Telegraf.ra)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    10. oktobar 2020 | 22:47

    Zatvarajte skole nemoj posle da vam djavo bude kriv kad roditelji pocnu upucivati tuzbe Strazburu za ugrozavanje zdravlja dece i njihovih porodica. Ja kao roditelj vam nisam dao saglasnost za tako nesto pa da vas na vreme upozorim sta vas ceka ako mi se nedaj boze deca u skoli zaraze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA