Dušan (57) iz Kragujevca skuvao čorbu sa otrovnim pečurkama: Bubrezi počeli da otkazuju, umalo umro
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
ŠUMADINAC KG
Zemljače,da li je to je tebi supruga spremila one pečurke što brao za njenu majku?Želim ti brz oporavak.
Pecurkan
Vrganj,Lisicarka i Blagava te gljive su najsigurnije za jelo i ko poznaje gljive ove tri vrste je skoro nemoguce pomesati sa otrovnim!
Danijela
Kad pomislim da sam vise puta spremala i jela gljive koje je brao moj ujak u alkoholisanom stanju i uspevao da me ubedi da se razume i da nema opasnosti, samo Bogu i cudu mogu da zahvalim sto sam ziva. Obozavam pecurke, ali cu ih od sada jesti samo kada ih donesem zapakovane iz prodavnice. Nikada vise se necu igrati sa zivotom.