Palo stablo od nekoliko tona na dva automobila: Na ovom mestu se deca igraju

 
 
  • 1

Policija je obavila uviđaj, a nakon uklanjanja stabla znaće se visina materijalne štete

Sruseno stablo Uništen pežo Foto: radiodunav.com

U padu ogromne lipe, teške nekoliko tona koja se srušila juče oko 9 časova u ulici Srpskih Vladara u Apatinu uništena su dva automobila.

Iako se zbog zelenila krošnje stablo čini zdravim, mesto na kom je popustilo otkriva unutrašnju trulež i propadanje koje je najverovatnije uzrok rušenju.

Stablo je zdrobilo dva automobila koja su bila parkirana u njegovoj blizini, pežo i škodu somborskih registarskih oznaka. Vlasnica pežoa B.N. svoj automobil je parkirala rano ujutru, dok je vlasnica škode V.P zbog kupovine u marketu, iz svog automobila izašla nekoliko trenutaka pre pada stabla.

- Samo smo čuli prasak i buku, izašli smo napolje i videli da su automobili prekriveni krošnjom - svedoči vlasnica pežoa.

Automobil je kaže registrovala pre nekoliko dana. Iako žali za svojim ljubimcem, srećna je jer niko nije stradao.

Ovom inače frekventnom lokacijom deca svakodnevno prolaze u školu, a vikendom se na ovom mestu u noćnom izlasku okuplja i velik broj naših sugrađana, pa je prava sreća da je ovaj incident prošao bez ljudskih žrtava.

Policija je obavila uviđaj, a nakon uklanjanja stabla znaće se visina materijalne štete.

Na pežou se već sada može videti da je potpuno uništen, dok je zbog prekrivenosti krošnjom za škodu upitno koliko je stradala pod težinom više tona teškog debla.

Video: Nevreme u Nišu oborilo drvo, oštećeno sedam automobila

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    4. septembar 2020 | 17:16

    Odmah tuziti grad,zenilo i parking servis!Svi su odgovorni za neplansko i sumanuto sađenje drveća bez ikakvog reda i kontrole a pogotovu održavanja.Sade drveće uz same zgrade,oko celog parkinga i to nez ikakve strucnosti i znanja neko daj sta das pa kod mene zasadili Kanadske topole koje su za 4 godine prešli 7 sprat!Ispuštaju smolu po kolima,lišća do besvesti a svaka oluja padne po neka grana i osteti automobile.Tu su trebali da zasade lipe ili meko manje drveće a ne ove dzinove.O tome da ljudi u sred leta pale svetla jer im je mrak u stanovima zbog takvog drveca zasadjenog na nepunih 5 metara od zgrade necu ni da trosim reci....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA