Vranjanac traži ženu preko oglasa: Vozi "mečku", treba mu neka što nije depresivna i rađa mušku decu

 
 
 ≫ 
  • 27

U najneobičnijem oglasu je otkrio mnogo, čak i krvnu grupu

Oglas za brak Vranje Foto: SMS dn017

Jedan Vranjanac baš se potrudio da napiše ljubavni oglas - on želi brak, porodicu, mušku decu i ženu koja je baš medicinska sestra, zaposlena za stalno.

Da li se šali ili ne, to ne znamo, ali oglas je definitivno prototip onoga što svaki prosečan Balkanac želi da bude. Od A do Š. Da li traži mnogo? Ili se malo i našalio?

Možda neka medicinska sestra iz Zdravstvenog centra pokida papirić sa brojem telefona i napiše poruku, "lozinku" - "Dr Joj Boli" koju je odredio budući suprug.

Ali, neka dobro razmisli pre nego što to učini. Da li je Vranjanka iz zdrave loze? Da li želi baš mušku decu? Da li je zanima, pored posla, i porodični biznis. I - voli li život u zajednici.

Traži ženu ali se ne javlja na pozive Oglas zanimljivog sadržaja našao se danas na ulaznim vratima Zdravstvenog centra....Posted by SMS dn017 on Четвртак, 27. август 2020.

Ovo je oglas koji je nasmejao celu bolnicu, a preneo ga je SMS dn017.

"Dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč, obezbeđen, vozi mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici... Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj meri besna i obesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čoveka i stvara porodicu, rađa zdravlje bože mušku zdravu decu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog... Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan.

Javite se na tel...

Lozinka: Dr Joj Boli :)

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. avgust 2020 | 07:42

    Ovom ne treba med. Sestra. Njemu treba psihijatar!

  • Muzafer

    28. avgust 2020 | 09:32

    Ako ti pretekne neka a ispunjava uslove slobodno mi prosledi. Neće se baci.

  • Mira😇

    28. avgust 2020 | 07:55

    Ovom nije potrebna med sestra ni zena vec konzilijum NPS 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA