Kon: "Nisam rekao da treba odložiti školsku godinu, potpuno suprotno tvrdim, da ne sme da se odloži"

 
 
 ≫ 
  • 13

Reagovao na konstataciju novinara

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da nikada nije rekao da treba odložiti školsku godinu.

Kon je, na konferenciji za štampu, na konstataciju da je prethodnih dana tražio odlaganje školske godine, odgovorio da tako nešto nikada nije kazao, prenosi Tanjug.

- Nikada nisam rekao da treba da se odloži školska godina. Ja potpuno suprotno tvrdim da ne sme da se odloži. Rekao sam da bi tako nešto značilo da stalno odlažemo. Potpuno svesno neprekidno pričam da ne treba odlagati - objasnio je Kon.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    19. avgust 2020 | 17:34

    Nenormalno, poslodavci ne vracaju zaposlene mnoge, a oni decu u skole...van pameti. Sad cemo mi da sedimo i radimo od kuce, a dete u skolu, gde je logika???

  • Salamander

    19. avgust 2020 | 17:24

    Navalite serpari pocela terapija

  • !!!!!!!!!!!!!

    19. avgust 2020 | 17:04

    Ja juce slusao i doslovce je rekao da je on za to da se razmotri situacija i da je mozda ipak rano sa pocetkom skole 1 septembra,da vidimo da razmotrimo trt mrt......a sad JA REKO NIKAD NISA REKAO BAS SUPROTNO .Alo bre covece ima nas pismenih u ovoj Srbiji jos koje odlicno sluzi sluh jos uvek !!!!Jeste rekao da ne mozemo dozivotno da odlazemo povcetak skole ali doslovce je bio protiv 1 septembra.Postujem ga kao strucnjaka, ali sto jeste istina istina je !Izvini Dr KonTvoja greska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA