NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 29. jul 2020. godine

 
 ≫ 
  • 9

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 29. jul 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravednik

    28. jul 2020 | 21:09

    Ovo istraživanje o poreklu imovine i novca mora da se vrati u 1945 pa redom po godinama. E tada bi se gađalo gde treba, a ovi dupli aršini su samo za mazanje očiju. U najgoroj varijanti da krenu od 90-tih...

  • slađa

    28. jul 2020 | 22:41

    Ne, ne. Nema mesta za vas u mom sistemu. Ja sam ipak levičarka. Kako god da okrenem. Iako sam vernik i Bog je na mojoj strani. Boriću se za svaku reku, šumu, njivu, poljanu, vazduh, zdravlje, javno dobro, javnu svojinu, isto toliko snažno kao i za svakog ugnjetenog čoveka, za dostojanstvo, za socijalnu pravdu, dostupnost znanja, sporta i umetnosti mladima. Protiv svake korumpirane i bahate kaste. I ne bi mi zadrhtala ruka ni kad je Ante Pavelić u pitanju, niti bilo koji ratni zločinac i ubica. I niko da ne pomisli da može da se igra sa zdravljem ljudi, bezbednošću njihovih života i budućnošću. Pravom na glas, na otpor svakoj tiraniji i pravom na javni protest. To je patriotizam i to je kosmopolitizam. Pozdrav, Slađa

  • nikolas

    29. jul 2020 | 07:50

    SAD TEK VIDIM DA IZA BRISELSKOG ULTIMATUMA SRBIJI STOJI NEMACKA U SVOM REVANSIZMU ZA 2 SVETSKA RATA!!! KLICA FASIZMA JE JOS UVEK TU U DEMOKRATSKOJ EVROPI!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA