Ivica iz Leskovca sahranjen posle 4 meseca: Vozač preminuo u Čikagu, telo je tek danas dopremljeno

 
 ≫ 
  • 2

Ivica je jedan od šestoro Srba koji su preminuli tokom pandemije u Americi, a porodice nisu odmah mogle da ih sahrane u Srbiji

Ivica Anđelković Foto: Privatna arhiva

Ivica Anđelković (48), koji je preminuo još 31. marta za volanom kamiona u Čikagu, sahranjen je danas na groblju u svom rodnom Leskovcu, prenosi Kurir.

U krugu najuže porodice, Ivica je ispraćen na večni počinak gotovo četiri meseca posle smrti jer zbog pandemije korona virusa telo nije moglo da bude prebačeno iz SAD u Srbiju.

Ivica je jedan od šestoro Srba koji su preminuli tokom pandemije u Americi, a porodice nisu odmah mogle da ih sahrane u Srbiji.

Dopremanje šest tela iz Čikaga počelo je juče i to letom Er Srbije iz Njujorka, dokle su posmrtni ostaci prebačena kamionom hladnjačom.

Ivica je iza sebe ostavio majku, suprugu, sina od 16 godina, koji igra fudbal u Partizanu i starijeg naslednika od 23 godine, koji radi diplomski na Muzičkoj akademiji.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA