≫ 

Gde je i šta radi doktor Kon: Peta konferencija u drugom krugu bez njega

Doktor Predrag Kon najčešće je odgovarao na pitanja novinara u prvom piku korona virusa

  • 23
SRBIJA KORONA BILANS PREDRAG KON Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Redovan "gost" na konferencijama za novinare Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon, član ovog tela, otkako su u ponedeljak počela svakodnevna obraćanja medijima u 15 sati, još nijednom se nije pojavio. Postavlja se pitanje zašto? 

Danas je peti dan kako se održava konferencija za medije u 15 sati, a do sada su maltene svi članovi Kriznog štaba bar po jednom pojavili samo dr Kon nije.

Ruku na srce, to se ne može reći i za gostovanja na televizijima, gde je redovno prisutan.

Konferencija, krizni štab Printskrin: RTS

Doktor Kon je dobro, zdrav je, da li će biti sutra ovde ili prekosutra, to sve zavisi od njega. On ima mnogo obaveza i ne postoji nikakav poseban razlog zašto nije ovde - kazao je na današnjoj konferenciji za štampu ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Poslednje pojavljivanje dr Kona bilo je jutros na televiziji RTS, a pre toga je bio na B92, posle kojeg se oglasio i na svom Fejsbuku, pošto su pogrešno na njihovom portalu prenete njegove reči.

- Pozovu te u emisiju a onda na sopstvenom portalu b92 prenesu sve brojke pogrešno... A onda svi pisani mediji prepišu netačne brojke i sve drugo što je na portalu napisano potpuno suprotno od poruke koju si poslao. Srećom postoji originalni snimak. Emisija Fokus B92 15.07.2020 - napisao je dr Kon.

Doktor Kon jedan je od članova Kriznih štaba koji je već duže vreme na meti kritika javnosti, zbog čega je u jednom trenuku podneo ostavku, koju predsednik Aleksandar Vučić nije prihvatio, a jednom je svoju fotelju ponudio dr Zoranu Radovanoviću, epidemiologu.

Za svaku odluku Kriznog štaba, bilo to uvođenje novih mera, ili njihovo popuštanje, dr Kon je bio meta.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    17. jul 2020 | 21:15

    Mozemo mi da pricamo i mislimo sta hocemo o ovom coveku ali istina je da on daje sve od sebe nebi li zastitio i spasao ovaj nas praznoglavi narod .🤔

  • Mane

    17. jul 2020 | 19:27

    Previse polemisete o Dr Konu bolje gledajte kako da sacuvate zivote.. Ovo vise nije naivno a vi dami pricajte kako je to smesan virus...

  • 534

    17. jul 2020 | 16:58

    A što je 114 konferencija bez Nestorovića to nikom ne smeta? Dajte nam Nestorovića a sve ostale pošaljite kući.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA