100 testova, 0 zaraženih: Korona virus u Zlatiborskom okrugu zna da je ukinuto vanredno stanje

 
 ≫ 
  • 0

U Srbiji je sinoć ukinuto vanredno stanje

Antitela, test, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Na teritoriji Zlatiborskog okruga testirano je još 100 osoba i sve su negativne na korona virus. Od početka epidemije do danas testirano je 1961 lice, a ukupno je potvrđen 151 slučaj infekcije.

Najviše zaraženih je u Užicu (42), zatim u Bajinoj Bašti (27), pa slede Arilje (19), Požega (16), Priboj (16),Nova Varoš (11), Prijepolje (9), Sjenica (6), Čajetina (4), Kosjerić (1).

Podsećamo, u Srbiji je jutros u pet sati završen poslednji policijski čas, koji je u okviru vanrednog stanja bio uveden u borbi protiv širenja novog korona virusa.

Skupština Srbije sinoć je ukinula vanredno stanje, uvedeno 15. marta, pa više neće biti zabrana kretanja, ali na snazi ostaju i dalje pojedine mere zaštite kako bi se smanjila mogućnost širenja korona virusa.

Kako je i sinoć, nakon ukidanja vanrednog stanja naglašeno, ovo ne znači da se vraćamo na rutinu pre 15. marta, jer na snazi ostaju i dalje pojedine mere koje su uvedene kako bi se smanjila mogućnost širenja virusa korona.

Video: Srpsko selo u kome se vidi budućnost i prošlost samo ne nosite kompas

(Telegraf.rs/ RINA)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA