NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 7. maj 2020. godine

 
 ≫ 
  • 20

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 7. maj 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    6. maj 2020 | 21:07

    Opozicija dotakla dno dna!!!

  • Mučenik

    6. maj 2020 | 22:15

    Državo -mnogo sam tužan (neću reći ljut) što o mnogim korisnicima socijalne pomoći -niste vodili računa. Ni jednu jedinu kašiku brašna nisam dobio. Niko me nije pozvao telefonom,a imam 6 dijagnoza i živim sam...Neka vam je na čast.

  • Ruzica

    6. maj 2020 | 23:46

    Ovo sto sam videla na televiziji ne mogu da verujem sopstvenim ocima. Boros Tadic, bivsi predsednik strajkuje. Kako covek , bilo koji, a bio je ptedsednik te drzave strajkuje. Kostunica se pokazao kao pravi covek, bio je predsednik i predsednicki se i ponasa. Pogledajte strane predsednike, njih nikada necete videti, kada odu sa vlasti, da bilo sta kazu protiv zemlje kojom su vladali. Sada je jasno da Boris Tadic nije smeo biti predsednik ni jednog sela, a kamoli drzave. Svaki predsednik, bio on Kostunica, Tadic, Vucic, Janko ili Marko, kada ode sa te funkcije nikada ne sme da omalovazava tu funkciju jer je u celom svetu predstavljao narod te zemlje, a itekako ima benefite za to sto je obavljao tu funkciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA