Usred policijskog časa "smartom" se zakucao u drvo, spasli ga vazdušni jastuci

 
  • 1

"Smart" je polomio drvo, odbio se i udario u drugo stablo, a zatim se prevrnuo na bok

Beograd, Policijski Čas, hitna pomoć Foto: Nikola Tomić

 I.M. iz Negotina teško je povređen kada je izgubio kontrolu nad “smartom” i udario u drvo na glavnoj negotinskoj saobraćajnici, preko puta ulaza u bolnicu, večaras nešto posle 18 satia, a tokom policijskog časa.

Ovaj Negotinac, prema priči stanara okolnih zgrada, došao je iz pravca negotinskog naselja Miloševski put, pored kružnog toka i nastavio ka raskrsnici, ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

- Čuo se jak prasak i lomnjava stakla. "Smart" je polomio drvo, odbio se i udario u drugo stablo, a zatim se prevrnuo na bok, prenose Večernje novosti reči stanara koji su sve posmatrali sa terasa.

Prava je sreća da je u toku policijski čas jer je ova ulica jedna od najprometnijih zbog neposredne blizine bolnice i doma zdravlja, kao i nekoliko apoteka.

Na “smartu” su se odmah aktivirali vazdušni jastuci. Povređenog vozača su iz olupine izvukli vatrogasci koji nisu bili na dužnosti.

Na lice mesta odmah su došle ekipe negotinske Hitne pomoći i odeljenja hirurgije, ali i policija i pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja koji odmah intervenisali zbog opasnosti da se automobil zapali i eksplodira.

Vozaču je ukazana neophodna lekarska pomoć, a zbog mogućih unutrašnjih povreda hitno je transportovali za Bor na skener glave i gornjeg abdomena.

Video: U ovoj avionskoj nesreći 41 osoba izgubila je život

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA