NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 16. april 2020. godine

 
 ≫ 
  • 51

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 16. april 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MS

    15. april 2020 | 22:47

    Nasa premijerka se pravda nekim bednicima zbog kupovine aspiratora i medicinske opreme za zdravstvene radnike bez javnih nabavki. Cemu to premijerko. Ne da ne treba da se pravdate nego Vi , predsednik i svi oni koji su ucestvovali u nabavljanju te opreme treba da se ponosite na uspehu, a i sav nas posteni narod je ponosan na vas. Ima oni koji ce Vas kritikobati i stosta Vam pripisivati, pa znaju ti bednici kako bi oni postupili da su imali te pare u svojim rukama, a zna i nas narod. Glavu gore premijerko do pobede ovog zla, a kada sve prodje svakom cemo pokazati gde mu je mesto. Nije ovaj narod ni lud ni slep. Vidi narod kako je u celom svetu i kako smo mi mala i relativno siromasna zemlja uspeli bolje od nekih velikih i bogatih.

  • Baš brinu

    15. april 2020 | 22:03

    Socijalni slučajevi nisu dobili ni 1 kg brašna u ovom vanrednom stanju.Isplata je pre bila 18-og u mesecu a sada je pomerena na 21-i april.NEKO TREBA DA SE STIDI ZBOG TOGA!

  • Zlatka

    15. april 2020 | 22:34

    Malopre sam čula kako helikopter nadleće iznad Mirijeva.Sad čitam na fejsu da ljudi sa drugih BG opština pitaju -zašto sada uveče nadleću helikopteri?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA