"Srce za zdravstvene radnike" na Telegrafu: Hajdemo zajedno do prvog miliona

 
  • 10

Ova srca su online i uvek su im dostupna. Neka ova brojka raste. Za njih!

LEKARI INFEKTIVNA KLINIKA PORUKA PODRSKE LEKARIMA Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ako mislite da aplauzi svako veče u 20 časova nisu dovoljni, Telegraf.rs našao je još jedan način kako da pokažete zahvalnost svim zdravstvenim radnicima u Srbiji. Na početku svake vesti postavili smo "vidžet" koji u realnom vremenu broji koliko je naših čitalaca poslalo srce lekarima. To možete i vi.

Vrlo je lako, dovoljan je jedan klik na "pošaljite srce" i taj, još jedan znak pažnje stići će do onih koji se svakog dana bore za nas.

Od trenutka kad smo jutros uključili ovaj "brojač pažnje", cifre rastu neprekidno i već smo preskočili 30.000. Jasno nam je da ste celim srcem uz svakog zdravstvenog radnika, a sada imate priliku da im to i pokažete.

Idemo zajedno do prvog trocifrenog preseka, pa do miliona. I sigurni smo da će se to desiti vrlo brzo.

Znamo da ne treba ni da vam navodimo razloge za ovu našu akciju. "Lekar", "doktor", "medicinska sestra", "zdravstveni radnik", reči su koje poslednjih mesec dana stoje rame uz rame sa "korona virus". Mi želimo da na kraju priče ipak pobede ove prve, a da poslednja "korona virus" ostane tamo gde je i u ovoj rečenici, u začelju.

I zato, "pošalji srce" lekarima i sestrama jer i oni svakodnevno brinu o srcima svih nas.

Neka ovaj brojač bude još jedan od pokazatelja koliko smo ih zahvalni što su svoje živote podredili nama, što ostaju na poslu po 18 sati dnevno, rade bez slobodnog dana, što stoje u prvim borbenim redovima i jurišaju na neprijatelja o kom i dalje tako malo znaju.

Ako su i zauzeti brigom o pacijentima i baš nisu slobodni u 20h da čuju onaj aplauz podrške, neka im ova srca budu motiv da nastave svoju borbu. Srca su online i uvek su im dostupna. I zato, neka brojka raste.

Za njih!

Video: U Beogradu osvanuo bilbord podrške lekarima: Ovde rade naši heroji sa infektivne

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna med.sestra

    14. april 2020 | 19:15

    Za one prave junake na intezivnim negama,a ima i onih koji cuvaju zidove,prazne sobe gde nije usla korona oni rade 24h spavaju i jedu i piju donacije dobrotvora koje su poslali dobri ljudi ali ne njima,obicno su to "vise medicinske sestre" sa diplomama privatnih skola uvek zasticene u svim situacijama!!!

  • LKA

    14. april 2020 | 17:30

    Kako da pošaljem srce onima koji srca nemaju,u ovoj situaciji su prinuđeni da ga malo imaju,ali ne mogu misljenja svih ?

  • Slavica Mijailovic

    14. april 2020 | 17:52

    Bravo!!!♥️♥️♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA