≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 14. april 2020. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Acq
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NS

    14. april 2020 | 11:59

    Citam jutros da bivsi policajac preti ubistvom predsedniku. Dobro ste napisali da je bivsi. Da je valjao bio bi sadasnji. Nije mi jasno zasto tuzilastvo ne reaguje i odmah toga coveka ne uhapsi i osudi. Ne radi se ovde o Vucicu nego o predsedniku drzave pa ma ko on bio, ako ga je narod izabrao onda je on taj koga svi moraju da prihvate. Ne moze manjina da vlada vecinom. Nije ovo mafijaska zemlja i nece raditi sta ko hoce. Ovaj jadni narod svasta je preziveo i prezivljava, a kauboji bi da ubijaju i vladaju. Djindica su ubili. Ovu zemlju treba procistiti i svakog staviti na mesto gde mu pripada. Razbojnici iza brave, a posteni ljudi da mogu da rade svoj posao.

  • NA

    14. april 2020 | 10:18

    Jutros na televiziji cujem vest da doktor Kon hoce da podnese ostavku. Kakva ostavka doktore. I borbi se ne odlazi na sred bitke. Ja znam da Vam je veoma tesko i svim Vasim kolegama. To je Vasa struka, izabrali ste je, a to sam rekla i svome detetu koja je zdravstveni radnik. Ja znam da ste Vi borac i za to Vas molim u ime ovog postenog naroda da ne odstupate bez obzira na razne pritiske. Uvek ce se naci oni koji sede u rupi, piju pivo i kritikuju sve i svakoga. Na to se ne reaguje u sred borbre. Takvima cemo pokazati sta o njima mislimo kada sve ovo prodje. Sto se tice vase ostavke,molim Vas povucite je odmah i budite podrska vasim kolegama, vladi i predsedniku u ovim teskim trenucima. Na muci se poznaju junaci, a ja verujem da Vi to jeste.

  • NS

    13. april 2020 | 23:17

    Ne znam sta je nasim crkvenim verodostojnicima. Oni kao da zele da nanesu zlo ovom narodu, mada znam da nije tako. Izgleda da medju i njima ima Vuka Brankovica. Ruska crkva i sve Crkve su odustale od držanja sluzbi za uskrsnje praznike radi bezbednosti naroda, samo nas Sinod radi suprotno. ZASTO? Da se razumemo. Ja sam vernik i jako bih bila sretna da mogu da odem u Crkvu i poljubim Plastenicu. Visa sila je u pitanju, zivot naroda je u pitanju. Treba postovati preporuku struke i svih onih koji su ucinili nadljudske napore da spase narod od ove posasti. Pozivam naseg Pazrijarha da tu odluku stavi van snage, a kada ovo sve prodje, svi cemo otici u crkvu i moliti se za dobrobit naseg naroda. Ako se to ne uradi moze se shvatiti da Crkva deluje politički, a ne verski, sto nikako ne bi valjalo za Crkvu, a ni za narod jer bi mnogi izguboli veru, ne u Crkvu, nego u svestenstvo. Na Vaskrs neka televizija prenosi sluzbu, a mi cemo se u nasim domovima uz svece, u tisini moliti. To je najbolje resenje u ovakvoj situaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA