Ruski stručnjaci stižu u Gornji Milanovac: Lekari i epidemiolozi pomažu kolegama

 
  • 2

Кršenja policijskog časa do jutros nije bilo, kao ni kršenja zabrane kretanja za starije od 65 godina

Gornji Milanovac, štab za vanredne situacije Foto: Press služba

U poslednja 24 sata iz Gornjeg Milanovca poslato je 42 uzorka na testiranje na korona virus, od kojih su stigli negativni rezultati za 28.

- U toku sledeće sedmice očekujemo posetu ruskih lekara i epidemiologa Gornjem Milanovcu - rekao je Dejan Кovačević, komadant Štaba i dodao da su juče tim povodom obavljeni razgovori.

- Plan je da ruski stručnjaci zajedno sa našim lekarima i Štabom za vanredne situacije još jednom analiziraju sve mere koje je donela Vlada Republike Srbije i opštinski Štab, da se proveri da li su sve mere adekvatne i da li još nešto treba uraditi na lokalnom nivou u cilju sprečavanja virusa. Tom prilikom doći ćemo i do dodatnih informacija i saveta u vezi sa dezinfekcijom prostorija u kojima borave ili su boravili pacijenti zaraženi korona virusom - zaključio je Кovačević.

Кršenja policijskog časa do jutros nije bilo, kao ni kršenja zabrane kretanja za starije od 65 godina, rečeno je na konferenciji za novinare Štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac.

(Telegraf.rs/RINA)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA