Preminula žena koja je u Irigu prva zaražena korona virusom

 
  • 1

Ovo je druga žrtva sa područja iriške opštine

Klinički centar Vojvodine, KORONA VIRUS VOJVODINA Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu preminula je pedesetogodišnja M. A. iz Iriga, koja je bila pozitivna na virus KOVID-19, potvrdio je Branislav Nedimović, član Republičkog kriznog štaba u borbi za suzbijanje ove zaraze, pišu Novosti.

Ovo je druga žrtva sa područja iriške opštine koja je preminula od posledice korona virusa. Prvi muškarac iz Šatrinaca koji je bio inficiran od ovog virusa preminuo je 3. aprila u KC Vojvodine.

Prva zaražena iz Iriga

Preminula M.A. je bila prva osoba koja se inficirala ovim virusom iz mesta Irig. S obzirom da je radila u jednom preduzeću, sve osobe koje su bila sa njom u kontaktu odmah su izolovane i njihovo zdravstveno stanje se stalno prati. One se osećaju za sada dobro i nemaju nikakve simptome, što je potvrdila majka od jedne žene koja je radila sa M. A.

Troje zaraženih

Na području ove opštine prema poslednjim rezultatima registrovane su tri osobe, od kojih je jedna iz Jaska. Dve se nalaze u KC Vojvodine. Na području Sremskog okruga do danas potvrđen je 51 slučaj obolelih od COVID- 19.

Video: Nećemo se na kraju stideti srpskog scenarija: Da nisu preduzete mere sve bi se završilo za 6 nedelja

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA