Petnica odlaže seminare zbog uvođenja vanrednog stanja: Pripremaju onlajn sadržaj za polaznike

 
  • 0

Iz Istraživačke stanice Petnica odgovorili na pandemiju virusa Covid-19, preporučuju svima da odgovorno deluju u novim okolnostima

Istraživačka stanica Petnica Foto: Tanjug/AP

Istraživačka stanica petnica odlaže sve seminare planirane za period do 30. aprila ove godine zbog uvođenja vanrednog stanja kako bi se suzbilo širenje epidemije korona virusa.

- U cilju zaštite zdravlja naših polaznika, saradnika, zaposlenih, i njihovih porodica, promovišući odgovorni odnos prema razvoju situacije sa pandemijom virusa COVID-19 u svetu i u Srbiji, poštujući odluku državnih organa naše zemlje, Istraživačka stanica Petnica je donela odluku o odlaganju svih seminara planiranih od danas do 30. aprila 2020. godine.

Polaznici ovih seminara će biti obavešteni o novim terminima ovih seminara kada se za to ukaže prilika. Do tada će stručni tim Istraživačke stanice Petnica nastaviti da bude u virtuelnom kontaktu sa polaznicima, a pripremiće i sadržaje koji će pomoći da se naučne oblasti od interesovanja za naše polaznike onlajn približe svim našim polaznicima i drugim zainteresovanim pojedincima.

Istraživačka stanica Petnica preporučuje svojim saradnicima i polaznicima da se o dešavanjima vezanim za razvoj situacije sa COVID-19 virusom informišu iz relevantnih izvora, i da na odgovoran način žive i deluju tokom vanrednih okolnosti - stoji u njihovoj Fejsbuk objavi.

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA