Nema te ljute papričice koju Dragan ne može da pojede: I one ljuće od biber spreja jede sa osmehom

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stojko

    11. mart 2020 | 17:18

    The Ghost je najljuca paprika na zemljinoj kugli,tlko ljuta da trebaju posebni papiri da se uveze u zemlju iz koje je kupac,inace je iz Indije,a mnoge zemlje su je zabranile pa izvoli probaj nju ljudino,par miliona na skali za ljutinu neznam tacno kolko

  • Milorad

    11. mart 2020 | 16:34

    Moj kolega, po ljutoj papricici. Jedem od 6-te godine starosti, i dan danas tamanim ljute papricice, samo ne jedem kisele jer mi smetaju , inace imam 66 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA