Brka je car čvaraka: "Ne treba vijagra, kad pojedeš pola kile, noću svašta radiš"
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
slobodan djordjevic
stari mnsa 2 kilograma cvaraka dobices samo prolivgo kenjas
Alexa
Za sat i po čvarci??? Druže brko ti neznaš šta su čvarci. Idi u okolinu Valjeva, Mionice, Ljiga probaj čvarke svaki seljak će ti drage volje objasniti kako se prave. Čisto da bi znao kako izgledaju i kakvog su ukusa. Inače čvarci se tope BAR 5-6 sati. Moj brko...
Ivica
Odrastao sam na cvarcima i slanini uvek tragam za sve boljim cvarcima.Ali kada nadem uvek nakon 3do4puta pokvare ih.Nisam nikada isao na cvarak fest mozda su tu bolji.