Besna komšinica pretukla sina oca Milenka: "Sad znam da je cena batinanja tuđe dece 20.000 dinara"

Jedan od dečaka je sin Milenka B, sveštenika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi

  • 42
Žena pretukla dečake, Bor Printskrin/Youtube/Večernje novosti

Jedan od dečaka, koga je M. R. iz Bora išamarala u hodniku stambene zgrade, je sin Milenka B, sveštenika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, koji službuje u ovdašnjem hramu Svetog Đorđa.

- Predugo sam ćutao, više neću. Predugo moje dete trpi. Više neće. Tog 16. juna ove godine mog sina i njegovog druga napala je predsednica zgrade u koju su deca ušla kako bi pozvala svog druga iz razreda, a koji živi u toj zgradi, da izađe da se igra - kaže otac Milenko.

Sveštenik Milenko kaže da njegov sin ne nosi mobilni telefon, kao i da su deca promašila sprat.

Nije pokazala želju da se izvini

- Kada su nanovo izašli iz lifta M. R. ih je fizički napala – navodi otac Milenko. - Deca nisu pravila nered po zgradi, o čemu postoje svedoci.

On kaže da je M. R. već nakon tri dana bila na liturgiji povodom susreta generacije sa Bogoslovije i, iako je znala čije je dete udarila, nije pokazala želju da se izvini.

Gospod mi je dao smirenja

- Ja tada nisam znao da je ona napasnik – dodaje sveštenik. - Snimak sam dobio 9. jula ove godine, ali nisam smeo da ga objavljujem sve dok se ne završi proces.

Otac Milenko kaže da ga je M. R. srela mesec dana nakon incidenta, da mu se unela u lice i nazvala mu Boga, ali i, ističe, da mu je Gospod dao smirenja i trpljenja.

- Sada sam saznao "cenu" batinanja tuđe dece – 20.000 dinara – u državnu kasu – završava sveštenik.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilda

    29. oktobar 2019 | 18:37

    Vratiti istom merom..

  • SV

    29. oktobar 2019 | 19:05

    Verujem da zena nije udarila decu iz cista mira. Ovo su buduci krimosi, bez obzira sto je sin popa. Pitate li se zbog cega je zena bila primorana na ovako nesto. Bez razloga nije sigurno.

  • Dragana

    29. oktobar 2019 | 19:46

    Niko nema pravo da udara tudje dete, ma kako to izgledalo. Baba treba da pozove policiju ako je neko uznemirava, a ne da tuce po ulazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA