≫
Leskovčani izašli na teglu: Južnjaci kriju tajni recept za savršen ajvar
≫
Juče je u Gradu Leskovcu - prestonici ajvara, održano jedno od najznačajnijih kvalifikacionih takmičenja u šestoj sezoni karavana Izađi mi na teglu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
FANTOM
E najbitnije je dali Leskovčani prave najbolji ajvar. Možeš papriku zvati kurtovska ili murtovska ja je zovem pod slonovo uvo. Ajvar koji pravim je savršenstvo za mene i porodicu i u slast ga pojedemo uz mesnatu slaninu i nikada ne dočeka mart. A tek slagana roga sa belim lukom u sopstvenom želeo san snova. Zato Leskovčani niti vam je burek najbolji ,niti roštilj ( naročito ćevapi i roštiljska) a ni ajvar se ne može nazvati vašim brendom kad ga Slovenci brendiraše a paprike nemaju. A i pasulj prisvojiste od Makedonaca. Ej bre pa vi ste plagijati!!!
Pop
Mleko od krava sa planine Hajdinog dede... Daj molim te, tajni recept... Pa nije nuklearna fizika.. Ko da se ajvar nigde drugde ne pravi... Svako ima svoju tajnu.. Glupost
Mara
Kakav crni tajni recept i gluposti.Sve zavisi od paprike, a najbolja je "kurtovka", pečena na šporetu na drva, lagano i ravnomerno.Ostalo je stvar ukusa pojedinca.