≫ 

Majka ih je napustila, a sada žive sa ocem u najgoroj bedi: Nenad i njegova 3 sina nemaju ni krov

 ≫ 

Struju nemaju, a nameštaj im se raspada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SrbskiBek
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Drasko

    02. avgust 2019 | 01:03

    E Drzavo jadna li si a gde su sad oni sto se organizovano voze naravno besplatno stotinama autobusa iz jednog mesta u drugo gde im se dele besplatni sendvici i dnevnice, dali razmisljate da je to novac koji bi trebao pripasti ovakvim slucajevima i da su deca u pitanju.

  • Miki

    02. avgust 2019 | 00:29

    Kakva majka pustite majku ona ovo gleda i cita i kaze pa sta me briga... majka da ostavi 3 dece nije majka, ona je nemajka... Okrenite se coveku koji nista vise ne trazi sem da se uplati koliko toliko da covek stavi krov on crepove ima trebaju mu grede i za majstore da mu kad pocne zima ne prokisnjava ... kaze " celi zivot sam ziveo u bedi i navikao sam ne trazim nista samo taj krov da zavrsim da ne prokisnjava ta pukla ploca...ne traze ni namestaj ni masinu ni traktor ni garderobu ni za hranu samo da ima jadan covek gde deca da spavaju na suvom...

  • Kiki

    01. avgust 2019 | 23:59

    Zalost,ali ovo je slika srbije nisu jedini ima ih mnogo takvih i mi hocemo u evropu ? Od drzave nema nista, uzmi ti lepo pozovi sa Tamarom u akciji da ako moze i vama pomogne oko najveceg troska to je sredjivanje kuce i struje... i evo vam savet za potraznju poslova u pn imas u penzionersko kod radio paracin da se pijavite posao za Gas lepa plata imacete i vise od proseka, radi se od 6h do 17h plata od 70 do 120.hiljada organizovan prevoz... molim lepo Zatim imate bahus koji stalno prima radinke ,donkafe, transkop, i ona firma za ciscenje i pakovanje rakova kod autoputa, tako da posla ima malo po malo radite i imate te za zivot... eto ko jos nema posla moze da potrazi mnogo su otisli potraznja za poslove je velika, u polet traze radike za voznju kamiona ako nemate polozeno oni vam placaju obuku i polaganje samo jer im trebaju vozaci... ko hoce da radi za njega ima, ko nece i za direktora da ga stavljaju on bi rekao nema posla i nasao manu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA