Nestala Marija (16) kod Valjeva, traže je 4 dana: Prošle godine joj se desila još jedna čudna stvar

 
 ≫ 
  • 21

Ako je vidite, obavestite najbližu policijsku stanicu

Devojčica Marija Đenadić (16) nestala je u ponedeljak, 22. jula, a poslednji put je viđena oko 15 sati, na putu Slovac - Lajkovac. Na sebi je imala kratak šorts, roze majicu i torbicu.

Zabrinuta porodica moli sve kojima se učini da su je videli da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Marija Đenadić Foto: Facebook

Komšije koje pomažu da se devojčica nađe kažu da je Marija prošle godine doživela neprijatnost, kada je otišla da se vidi sa dečkom koga je upoznala preko društvenih mreža.

- Ušla je u njegova kola, vozili su se neko vreme, a onda ju je on izbacio i ostavio pored puta - prisećaju se komšije za Telegraf.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(M.L.)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    25. jul 2019 | 11:22

    Поштовани родитељи, дубоко у себи верујем да ћете је наћи,да је код ваше ћерке прорадио неки хир и инат,који прати децу у тим годинама.Било би добро да је по повратку одведете код психолога да видите где постоји проблем.Желим вам све најбоље.

  • Saša

    25. jul 2019 | 11:21

    Devojčica 16 god imala je kratak šorc roze kratku majicu i torbicu? Zar tako da bude obučeno jedno dete od 16godina??? E moji roditelji....zapitajte se kako decu vaspitavate!

  • Wtf

    25. jul 2019 | 11:49

    Sve se dešava krivicom roditelja tu je telefon društvene mreže kao prvo što ne treba da ima devojčica od 16 god drugo sada izlaze tako oskudno obučene ja ne znam da li ih roditelji provere pre izlaska izlaze do pet šest sati ujutru haos u Srbiji a sve to počinje iz kuće ...nadam se da je sve ok sa njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA