Otvorila se jama usred ulice u Zrenjaninu: Majstori se celu noć borili sa kvarom (FOTO)

 
  • 1

Ovo je najveća havarija u poslednjih nekoliko godina

Havarija na magistralnom vodu velikih razmera u ulici Žarka Zrenjanina prouzrokovala je prekid vodosnabdevanja u okolnim ulicama i jednom delu naselja Bagljaša u Zrenjaninu

Kvar, Zrenjanin Foto: vikzr.rs

Kako je saopštilo JKP "Vodovod i kanalizacija", trenutno pad pritiska vode u mreži oseti na teritoriji celog grada, a naročito na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja gde može doći i do prekida vodosnabdevanja.

Kvar, Zrenjanin Foto: vikzr.rs

- Na sanaciji najveće havarije na vodovodnoj mreži u proteklih nekoliko godina angažovane su sve ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin i raspoloživa teška mehanizacija preduzeća. Da bi se ubrzalo crpljenje vode, smanjen je pritisak vode na samom izvorištu, zbog čega je i došlo do pomenutog pada pritiska vode u celom gradu - navode u tom preduzeću.

VODA NORMALIZOVANA, ALI SE NA OTKLANJANJU KVARA JOŠ RADI

Kako su za Telegraf rekli iz JKP "Vodovod i kanalizacija" nastavljaju da ulažu maksimalne napore da sanaciju najvećeg kvara u poslednjih nekoliko godina završe u narednim časovima.

Kvar, Zrenjanin Foto: vikzr.rs

- Vodosnabdevanje u celom gradu je sada normalizovano, ali kvar još nije otklonjen. Radili smo i noćas na tome i sada nastavljamo - rečeno nam je iz ovog preduzeća.

(Telegraf.rs/vikzr.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA