Danas počinje Petrovski post: Važi za najblaži, ali ove namirnice nikako ne bi trebalo da jedete

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • CQ

    24. jun 2019 | 16:49

    Kako da imam volju da postim kad se na završetku ne kolje nešto ukusno kao za zimske postove,pečenje i ne ide leti.

  • 👤

    24. jun 2019 | 16:15

    Сигурно посно је само оно на чему пише "посно". Али узалуд само храна ако мисли, жеље, речи, дела нису "посни".

  • Rajko

    24. jun 2019 | 15:49

    Po cemu SMOKI nije postan ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA