Zatvorene 23 pekare po Srbiji: Higijena nije zadovoljavala ni minimalne uslove

Dokumentacija je bila drugi razlog zatvaranja, zbog čega je stopiran rad manjeg broja

Komentari

  • Vlatko Mrdja

    30. jul 2021 | 21:24

    Neka su zatvirili te pekare,radnocima su duzni plata i plata,inace su im fuj pekarski proizvodi.

  • svetislav Krucicanin

    29. avgust 2020 | 10:29

    Danas sam shvatio da je pekara zatvorena na godinu dana zbog ne postovanja fiskalne uredbe u poslovanju.Sada sam shvatio da je u pitanju obracun mocnika.Hvala sto ste nam ukinuli naj jeftiniju i vrlo usluznu pekaru

  • Svetislav Krucicanin

    28. avgust 2020 | 15:16

    Cika Veljo lupas gluposti kao niko.

  • Svetislav Krucicanin

    28. avgust 2020 | 15:02

    Mislim da je bila dobra i vrlo jeftina pekara.Ako je bila greska u radu prodavce zar se zbog toga zatvara pekara.Sramota i najobicnije izivljavanje mocnika.Jos i blomba na vratima.Gde to vodi?

  • razocaran Srbin

    22. januar 2020 | 14:05

    Samo u Srbiji pored korumpiranih inspektora moze da se prodaje "kilo" hleba od 500gr, hleb od belog farbanog testa kao crni hleb, da pekare nepostuju ni jedan drzavni praznik vec rade 365 dana u godini. Pekari hleb uzimaju prljavim rukama i daju ga kupcima da hrane svoju decu. To sve nije dovoljno pa su sada odlukom "mudrih" političara zabranjene i kese u pekarama. To je sve po "higijenskim propisima", a posle se svi čude što vladaju razne boleštine. Narod glup, jeo bi hleb i da mu ga stave na kontejner. Lekari naravno ćute, to se njih ne tiče, oni samo znaju da kukaju na plate... U kakvoj zemlji živimo... Zbog takvih se ponekad stidim što sam Srbin!

  • Jovan

    17. maj 2019 | 17:25

    Kod mene u Zemunu u Gornjogradskoj 3 puta zatvaraju jedinu nam pekaru u kvartu.Da li sto je vlasnik neki Pidan ili nesto drugo 7 dana radi pa zatvore prvo na 15dana pa na 3 meseca pa opet sada ne znam na koliko.Taj covek ima puno tih pekara pod nazivom "Stari Merkator"

    • 28. avgust 2020 | 15:12

      Svetislav Krucicanin

      @Jovan

      Jovane,mi smo ziveli i u vremenima kada se nije gledalo ko je ko i sta.Sramota bi mi bilo da posmatram zivot kao Ti!

  • Cika Velja

    17. maj 2019 | 17:07

    Trazite dragi zemljaci da vas siptar pusti koji minut da odete iza vitrine da vidite gde se,i kako se,hleb pravi,pa zavirite i u toalet koji koriste radnici? Nokte na rukama i nogama ne proveravajte!!! E...pa prijatno vam onda dragi zemljaci jelo od brasna koje pipaju upisane ruke!!!

    • 17. maj 2019 | 19:48

      Mima

      @Cika Velja

      Nisu ni naši ništa bolji. Ovi se zbog nečega i plaše, a ovi naši ni zbog toga pa se može reći da su i gori.

    • 17. maj 2019 | 20:25

      Tooo👏👏👏👏👏

      @Cika Velja

      Bravo! Takvog užasa malo gde mozete da vidite, horor higijenski. Baš to, nokti na rukama i nogama su kolera!

  • Suza

    17. maj 2019 | 15:48

    Nemate veze sa životo kada je u pitanju proizvodnja hleba i pekarskih proizvoda!!! Inspekcija ne zna zasto su kifle i pojedina peciva tamno-smedja? Kiselina kojom premazu pre pecenja a opasna je. Rak? Bubasvabe, misevi,golubovi,prljave pečurke, sanitarne knjizice????????

  • Pohvalite

    17. maj 2019 | 15:41

    Napisite koje ispunjavaju sve higijenske uslove, ako ih ima, da tamo kupujemo. Ne prodajna mjesta, vec radionice (proizvodna mjesta).

  • Stranger

    17. maj 2019 | 14:47

    Glavni razlog su Albanci.....

    • 17. maj 2019 | 15:03

      Hugo

      @Stranger

      Da je bar tako, ali sam ubeđen da je, i pored nikakve higijene u pekarama, nepostojanje sanitarnih knjižica za zaposlene im rođake, najmanji broj njihovih pekara zatvoren.

    • 29. avgust 2020 | 08:06

      Svetislav Krucicanin

      @Stranger

      Zatvaranjem pekare ko je kaznjen vlasnik ili radnici koji ostaju bez posla?Da li inspektor razmislja o ovome kada donosi resenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA