Bivši učesnik Velikog brata doveo trubače i dao otkaz, pa sa radnog mesta poslao poruku šefovima koji vređaju i ponižavaju (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 20

- Ja bahatost ne tolerišem i neću da radim sa ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju mogu da ga vređaju i ponižavaju - rekao je Nemeš

Nikola Nemešević, bivši učesnik rijalitija Veliki brat, poznatiji kao Nemeš, ponovo se našao u žiži javnosti kada je objavio snimak davanja otkaza na TDI radiju. Naime, Nemeš je upalio kameru na svom telefonu, pa odluku o davanju otkaza najpre saopštio u objektiv, pa tek onda vlasnici. 

On je obraćanje počeo rečima:

- Juče je vlasnica firme u kojoj radim bila neverovatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izolovan slučaj. Ja bahatost ne tolerišem i neću da radim sa ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju mogu da ga vređaju i ponižavaju, pa sam rešio da ovo više nije za mene i da ću od danas da se maksimalno posvetim muzici - rekao je, a potom raskopčao duks koji je imao na sebi.

Ispod njega je na majici pisalo "dajem otkaz", a onda je za sobom pozvao buduće "kolege" i iza njega su se pojavili trubači. Samo im je rekao "juriš".

Nikola Nemešević Nemeš Foto: Instagram/nemesh.boban.dzunglica

Nemeš je uz pratnju trubača ušao u prostorije firme, snimajući svoju šetnju kroz kancelarije. Iza njega su padale konfete, a muzika se orila kroz ceo hodnik.

U jednom trenutku je u ritmu muzike dodao i "Tvoja mi lova ne treba", uputivši ove reči verovatno svojoj, sada već bivšoj gazdarici.

NA RADIJU BEZ KOMENTARA

Vlasnica Ružica Krdžić prvobitno je odgovorila na pitanje Telegrafa o ovoj situaciji da ne može da prokomentariše ništa, jer navodno nije videla o kom snimku je reč. Nakon dva sata, poručila nam je samo da nema komentar.

(Telegraf.rs)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    7. maj 2019 | 18:45

    Bio mi je skroz antipatican, ovde je ispao totalni car.

  • mihailovic

    7. maj 2019 | 20:35

    Dao je otkaz jer je imao alternativu,bavice se MUZIKOM a drugi nemaju muzicki talenat pa im jedino ostaje da TRPE..

  • X faktor

    7. maj 2019 | 18:34

    Da je vise ovakvih i gazde bi se opametile pa bi gledali da sacuvaju radnika... Napred radnicka klaso kapitalisti duvajte ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA