≫ 

Srpski je znati kako da prepoznate pravu, dobru rakiju: Posle ovoga, nikada vam više neće podvaliti jabuku ili krompir (FOTO)

 ≫ 

Dakle, gde god da vam naspu rakiju, malo je sipajte na dlan

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika JABUKA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darko

    31. mart 2019 | 19:46

    Ne konzumiram fermentirane voćke. Mnogo više volim nefermentirane sokove. Alkohol je zlo kao droga.

  • Sremac

    31. mart 2019 | 13:48

    Teska glupost kupujem godisnje oko tonu I dvesta sljive Ali zrele I 120 kila secera .recete secerusa. ..kad komsije dodju trljaju ruke I mazu see rakijom Al nemogu da isprate balon kolko izadje . Gostu rakijasu strucnjaku po oruzju serviram I pitam imal ko da proda rakuje on fali moju takvu je tesko naci . Svi kazu dobra . Dobra .. . Dobra. Slazem see puno secera Al je ok .Al kakvu neki peku of zelenog voca gde Sam popio jednu I kuci umiro da bacim peglu Po meni je sljiva oravo zrela .Al zrela I tri posto secera I to je to

  • Mlj1228

    31. mart 2019 | 13:35

    Lep savet, ali kad kupujemo u prodavnici, ko je taj što će vam otvoriti zapečaćenu flašu da bi ste je probali na dlanu?. Svi mi potrošači nemamo nekog izbora kad kupujemo zapečaćena pića, već samo preostaje da verujemo proizvođačima. Naše sanitarne i tehničko-laboratoriske kontrole više vole kažnjavati "kafedžije" nego proizvođače raznih otrova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA