Blagoje je Alisi podigao venčanicu na -20 i otkrio šta joj je na nogama: Našli smo ih posle godinu dana i evo kako im sada ide u braku (FOTO)

 
 ≫ 
  • 18

Otkrivaju nam i da li su jedan od onih bračnih parova kojima ljubav slabi kako vreme prolazi, ili je sve jača

U životu Alise i Blagoja, koji su se venčali pre tačno godinu dana, ništa se nije promenilo - osim što je ljubav ovog mladog bračnog para iz dana u dan sve veća. Kada smo prošlog marta pisali o njima, svima je bio zanimljiv stajling mladenaca sa Zlatibora, naročito Alise, koja je na -20 stepeni na sneg izašla u otvorenim sandalama sa visokom potpeticom. Tada je bilo svakavih komentara, pozitivnih i negativnih.

Godinu dana kasnije, Alisa nam kaže da se na te negativne komentare nije ni osvrtala, jer ju je ljubav grejala i njoj u otvorenim štiklama uopšte nije bila hladno.

- I danas je tako. Ništa se posebno nije promenilo, osim što se sve više volimo kako vreme prolazi. Blagoje je dobar, pošten, vredan. Naučili smo za ovih godinu dana da se sve rešava uzajamnim poverenjem i poštovanjem. Lepo je kad ujutru imate kome da kažete "dobro jutro" i pred spavanje "laku noć" - kaže mi Alisa dok sa suprugom ispija prvu jutarnju kaficu.

Njihova ljubav je svakog dana sve veća i veća/ Foto: Privatna arhiva

Za sve one koji se dvoume da li da stanu na ludi kamen, Alisa i Blagoje imaju samo jednu poruku:

- Svima bih poručila da ne treba da se plaše da izgovore sudbonosno "da" jer, koliko god da mislimo da smo jaki i da možemo sami, ipak treba da imamo nekoga pored sebe. U našem slučaju nije bila ljubav na prvi pogled, već se razvijala postepeno i sada sam sigurna da je on čovek mog života - kaže Alisa.

I dalje oboje vole zimu/ Foto: Privatna arhiva

Blagoje se nadovezuje i uz osmeh kaže da za srećan brak zaista ne treba ništa više, osim da se dvoje vole. Jačinom svoje ljubavi stvoriće sve što im bude trebalo u životu.

Ne možemo, a da ne podsetimo na njihovo zimsko venčanje iz bajke. Dok većina nevesta želi prolećnu ili jesenju svadbu, Alisa je baš želela zimsku. Na minus 20 stepeni, hrabro se na snegu slikala u sandalama, dok je sneg neumoljivo padao.

Alisa u stiklama na -20/ Foto: Foto Nikić

Fotografisanje je trajalo oko pola sata. I stoički je to podnela u beloj haljini, sa krinolinom, ukrašena čipkom, šlep koji se vuče pozadi, prava balska haljina kakvu bi poželele sve devojke koje su kao male gledale Diznijeve crtaće.

Svadbeno veselje je upriličeno u Mačkatu. A slikali su se i pored drvenog spomenika, "zlatiborskog brzog voza", starog kiridžije Todora, koji je prošpartao Srbiju uzduž i popreko.

Fotografisanje na snegu je trajalo oko pola sata/ Foto: Foto Nikić
Nisu se dvoumi da jedno drugom kažu sudbonosno "da"/ Foto: Foto Nikić

VIDEO: Mladenci upali u srce protesta: Svi se oko njih drali u glas, preplašili mladu

(J. S)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    7. mart 2019 | 10:44

    Ovo je poslije godinu dana braka! Intervjuisite ih poslije 10 god., Pa da vidim jel‘ se i tada nije nista promijenilo hahaha! A tek poslije 15-20 ! Pa muz i zena gledaju samo kako da skinu jedno drugo s vrata!!!

  • Jaja

    7. mart 2019 | 09:52

    Sta reci smesno.ja I zena lecili od sterilteta deset godina bio problem do mene.van telesnom dobili blizance I posle jedno prirodno .podrzavala me u svemu ni jednog momenta nije bilo sumnje u nasu ljubav .danas ostvareni roditelji I dvadeset godina braka.hvala.

  • Jaja

    7. mart 2019 | 09:57

    Svim zenama srecan osmi mart.sve zene volim al moju najvise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA