Nigde bez kišobrana: Širom zemlje najavljeni pljuskovi, susnežica i sneg

 
 ≫ 
  • 0

Očekivane biometeorološke prilike neće pogodovati osobama sa srčanim i disajnim problemima

U Srbiji se danas predviđa jače naoblačenje sa kišom, na planinama i sa susnežicom i snegom, koje će se proširiti na celu zemlju, uz istovremeni prestanak kiše i delimično razvedravanje na severu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti umeren, povremeno i jak, ujutro jugozapadni, tokom dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od nula do sedam stepeni, a najviša od osam do 13 stepeni Celzijusa. U toku noći uz pad temperature kratkotrajan sneg moguć je ponegde i u nižim predelima.

Kišno širom zemlje Printskrin: Weather2Umbrella

Očekivane biometeorološke prilike neće pogodovati osobama sa srčanim i disajnim problemima. Meteoropate tokom ovog dana mogu osetiti bolove u mišićima i zglobovima.

U BEOGRADU MOGUĆ KRATKOTRAJAN SNEG

U Beogradu će danas biti oblačno, ujutro suvo, tokom dana kiša, a tokom noći uz pad temperature moguć je i kratkotrajan sneg. Vetar će biti umeren, povremeno i jak, ujutro jugozapadni, pre podne u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će biti oko sedam, a najviša oko 10 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti umereno do potpuno oblačno i hladnije sa slabim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom malo ispod ili oko prosečnih vrednosti, uz česta prolazna naoblačenja sa kišom i snegom, ali uz malu količinu padavina.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

VIDEO: Šta bi vaša žena uradila kada bi vas zatekla kako perete kosu na kiši?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA